Rozenprieel als ultieme centrepiece

De spil van jouw bloemenbruiloft

Vandaag is het eindelijk zo ver. De grote dag. De dag waarop jij en je liefste elkaar eeuwige trouw beloven en de liefde gaan vieren. Natuurlijk draait alles vandaag om jullie, je naaste familie, lieve vrienden. Maar ook centraal staat letterlijk een uitbundige rozenprieel. Dit is waar het vandaag allemaal gebeurt. 

Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl

Koningin van de bloemen

De roos wordt ook wel de koningin van de bloemen genoemd. En voor een koningin is er altijd nog plaats op de gastenlijst, nietwaar? Een stalen constructie legt de basis voor de verticale bloemenzee. Een overdaad aan rozen en pioenrozen, sneeuwbal en eikenblad doet de rest. 

Een taart met levensechte bloemen

Ja, ik wil! Taart en bubbels om precies te zijn. Smul van levensechte suikerbloemen gemaakt door Cake Atelier Amsterdam. Een taart zó mooi, het is bijna te mooi om op te eten. Bijna dan. De romantische sferen behoud je door wild bloeiende rozenkoppen te strooien als confetti. Een klein boeketje (pioen)rozen verscholen in een vintage vogelkooi terwijl de vrolijke bruidsmeisjes verstoppertje spelen. Ach, wat een heerlijke dag!

Beeld: Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl