Pasen: schik iemand een nieuw begin!

Minibos met een megaboodschap

Terwijl de natuur druk bezig is de hele boel weer volop te laten bloeien en groeien, kun jij trakteren op lentegeluk. Laat iemand stralen! Geef je lievelingsvriendin, supermams of solliciterende buuf een prachtboeketje. Zo wordt een nieuw begin voor iedereen een eitje.

Paasboeketje Mooiwatbloemendoen.nl

Lievelingsexemplaren en betekenissen

Het hoeft niet altijd groots en meeslepend. Tussen al dat piepkleine gekuiken en het ontkiemen past een miniboeketje perfect. Juist het kleine maakt het extra bijzonder, samengesteld met lentebloemen en takjes. Maak deze paasdagen ook een prachtmix lievelingsexemplaren en betekenissen… met gegarandeerd opbloeieffect.

Boodschapboeket

Je kunt bij het geefmoment een poosje speechen of een lap tekst toevoegen. Maar waarom zou je als de bloemen zelf al kunnen spreken? Schik een dosis lenteplant en bloembetekenissen! Natuurlijk beginnen we met een wilgentakje. Dit paasaccessoire staat voor inspiratie. De tulp staat voor rijkdom. Dat wens je toch iedereen toe? De tuberoos betekent nieuwe creaties. En met de anemoon vertel je daarbij gelijk dat je graag bij diegene wilt zijn. De lentefrisse bloesem symboliseert dat we met volle teugen van het leven moeten genieten. Eucalyptus brengt de nodige verfrissing en de narcis kondigt een nieuw begin aan. Voeg ook een flinke vleug prachtherinneringen toe met de sering. En laat zien dat je trots bent op de ontvanger met de hyacint. Vind je de ontvanger charmant? Steek dan zeker een ranonkel in het boeketje.

 

Stoer en zoet

Combineer de kleine bloemen, takjes en zachte kleuren met een ruig papiertje en stoer touwtje. Een lief briefje mag er ook altijd bij. Veel geefplezier!