Moderne kerstsfeer voor een prikje

Nieuwe luxe is recyclen en upcyclen

Voor wie alles nu opeens weer in koper moeten aanschaffen wat te ver gaat: bewaar wat flesjes en potjes, maak de diepte-investering in een spuitbus koperverf en je bent in een half uur weer een echte 'flower fashionista'.

Voor stijlvolle kerst-recessionista's

Laat alles wat bekend is van kerst los en vaar je eigen koers, met prachtige bloemen en luxe potjes die je slim ge-upcycled hebt. Hoe meer structuur, hoe mooier het effect. Vrolijke rozen erin en je hebt zo in een handomdraai een budgetvriendelijke versie van de eco-luxe stijl.

Copyright: A beautiful mess

Blik op een warm winterwonderland

Heb je koperverf over, ga dan ook los op wat lege blikken. Met witte bloemen erin stel je zo een warm urban tafellandschap samen. Het is feestelijk genoeg om kerstsfeer neer te zetten en ziet eruit als 'a million bucks', terwijl het je alleen wat verse bloemen kost. Ook heel fraai met allemaal witte of roze poinsettia's!.

Inspirerend: werken met wat er is

Ook dit is er weer eentje in de categorie 'kijken wat je nog hebt'. Schuim je kasten af, speur bij je opa op zolder en ga even het bos in. Met glas, een uitgeklede roze kerstster, wat ilex en een kerstboom in het allerprilste stadium (hoe denk je dat dennenbomen ontstaan? Uit losbandige dennenappels natuurlijk!) zet je zo een prachtige stilleven samen dat helemaal natuurlijk is, met toch een vleugje chic.

Copyright: 79Ideas.org