Mini-boeketten met een maximaal effect

Florale succesfactoren voor een geslaagde borrel

Je verheugt je er al dagen op: je hebt je beste vriendin uitgenodigd, je koelkast barst uit zijn voegen van lekkers en je hebt je woonkamer extra gezellig gemaakt. Kortom: dit wordt een heerlijke apéro! Maar wacht eens even... Waar zijn de bloemen?

French apéro tiny boeket Mooiwatbloemendoen.nl

De borreltafel is natuurlijk niet compleet zonder mini-boeketten. Vraag je bloemist om deze feestelijke en herfstige boeketjes te maken, of schik zelf mini-boeketjes om verliefd op te worden. Bloemen als Gloriosa’s en rozen matchen bovendien perfect met de stijltrend van dit seizoen!  

Dit heb je nodig

Tip: zet na de geslaagde avond zo’n klein boeket op je nachtkastje, om lekker lang na te genieten. Of deel de bloemen uit aan je gasten op het moment dat ze de frisse herfstavond weer instappen. Zo sluit je de avond helemaal in stijl af!

De smaak te pakken? 

Een smakelijke borrel achter de rug én de smaak te pakken wat je mini-boeketjes betreft? Geef jouw florale kunstwerkjes een tweede leven en laat ze drogen, zodat je er extra lang van kunt genieten. Bekijk onze DIY: zelf droogbloemen drogen, en ontdek ook hoe je oude items als potten en flessen een tweede (vaas)leven geeft! 

PS: we zijn benieuwd naar jouw bloemengeluk. Vergeet je niet om jouw borreltafel met mini-boeketjes met ons te delen via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.