MINI-BOEKETTEN MET EEN MAXIMAAL EFFECT

Florale succesfactoren voor je volgende apéro

Je verheugt je er al weken op. Je hebt de leukste mensen van de hele wereld uitgenodigd en in de kast hangt een nieuw jurkje, te wachten op het moment dat ze gedragen mag worden. Er is een nauwkeurig gecureerde Spotify-playlist, je koelkast barst uit zijn voegen van het lekkers en je woonkamer is tot in de puntjes verzorgd. Dit wordt, kortom, dé urban chique French apéro van de eeuw. Maar wacht eens even... waar zijn de bloemen?

French apéro tiny boeket Mooiwatbloemendoen.nl

De apéro-tafel is echt niet compleet zonder deze mini-boeketten. Vraag je bloemist ze te maken: feestelijk, herfstig en om verliefd op te worden. Kun jij ondertussen de hapjes maken en de ijsblokjes aanvullen. 

Zet na de geslaagde avond zo'n klein boeket op je nachtkastje, om lekker lang na te genieten. Of deel de bloemen uit aan je gasten, op het moment dat ze de frisse herfstavond weer instappen. Zo sluit je de avond helemaal in stijl af.

De puntjes op de i

Vergeet een bijpassend boeket niet. Helemaal mooi wordt de apéro-spot met een weelderig herfstboeket in dezelfde tinten als de mini-boeketten.