Mijn Bloemist Pioenweken

Pioenen om te zoenen
Geschatte leestijd: 2 minuten

Je to do-lijst lijkt eindeloos. Deadlines, uitpuilende wasmanden, tandartsafspraak en wat zullen we eten vanavond? Gelukkig gebeuren er ook mooie dingen zonder dat jij er iets voor moet doen. Want terwijl je verzonken in ik-moet-nog-gedachten langs de bloemist loopt, maakt je verraste hart een sprongetje. Er zijn weer pioenrozen!

Pioenweken Mijn Bloemist Mooiwatbloemendoen.nl Pioenroos

De pioen als limited edition

Het is een beetje als een limited edition tas, parfum of sneaker: hoe exclusiever, hoe meer jij het wilt. Die gouden regel gaat ook op voor de pioenroos. De bloem is echt een zomerliefde en voornamelijk te koop in mei en juni, wat de pioen dus een exclusief typje maakt. Waardoor jij na de pioenperiode met een mix van weemoed en voorpret uitkijkt naar de volgende meimaand. 

Mijn Bloemist Pioenweken 

Maar nu zijn ze er! Theatrale bollen vol frêle bloemblaadjes die zich ontvouwen als zachte zijden zakdoekjes. In fel roze of rood, of superromantisch wit, zacht geel of roze. Met soms een geel hart als bonus. Om het pioenseizoen te vieren is het vanaf zaterdag 27 mei Mijn Bloemist Pioenweken bij geselecteerde bloemisten, met winacties en/ of kortingsvouchers. Haal daar dus de zon in huis. 

Pioen als Lievelingsbloem

En als je nu toch bij de bloemist bent, neem dan meteen een bos mee voor iemand anders met een oververhitte to do-lijst en de pioen als Lievelingsbloem.