Maak kans op een bloemenbon

In december geef je amaryllissen

De amaryllis geeft kleur aan de feestdagen. De geliefde, rode bloemenster brengt een feestelijk gevoel in de vaas. En in huis. Koop deze maand een amaryllisboeket voor jezelf of een ander en maak kans op 1 van de 100 bloemenbonnen van Fleurop. Lees snel hoe je meedoet aan deze actie.

Winactie: Maak kans op een prachtig boeket en designvaas

Zo doe je mee!

Bij aankoop van een actieboeket bij jouw lokale Fleurop bloemist krijg je een voucher met een code. Koop je het boeket online, dan krijg je die code direct. Op fleurop.nl/actie voer je jouw code in. Dan maak je kans op een van de 100 bloemenbonnen ter waarde van € 50,-. In januari hoor je of je een van de gelukkige winnaars bent!

Online bestellen

Geen zin om de kou te trotseren? Vanuit je luie stoel kun je een prachtig boeket bestellen en laten bezorgen. Op fleurop.nl/bloemen-bestellen/amaryllis vind je diverse prachtige, kant en klare boeketten met de amaryllis in de hoofdrol. Kies een boeket, reken af en voer de actiecode in op de website. Ook dan maak jij kans op een van de 100 bloemenbonnen van Fleurop ter waarde € 50,-. In januari hoor je of je een van de gelukkige winnaars bent!

 

In december staat de amaryllis op de bloemenagenda en verdient daarmee extra aandacht. Dat is voor ons de aanleiding om samen met onze partner Fleurop op te trekken voor deze actie rondom de amaryllis.