Jouw astrologische bloemlezing: Tweelingen

Welke bloem hoort bij jouw sterrenbeeld?

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing tweelingen Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Tweelingen

Tweelingen doen alles tegelijk. Ze zijn veelzijdig, communiceren gemakkelijk en flirten erop los. Je bent geboren met de X-factor. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: pioenroos.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Tweelingen zijn verre van verlegen; dit is een teken dat graag zijn entree maakt. Precies zoals de pioenroos, met haar grote bloemen, knallende kleuren en krachtige geur. Ze groeit al eeuwenlang in China en wordt daar ook vereerd - de Chinese naam voor de pioenroos luidt 'koning van de bloemen' - vergelijkbaar met hoe wij in Europa naar rozen kijken. De pioenroos dankt haar populariteit aan haar schoonheid en vroeger aan medicinale kwaliteiten en in Japanse kunst staat ze symbool voor een onstuimig karakter - typerend voor Tweelingen. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden.

Illustraties: Nicola Kloosterman