Jouw astrologische bloemlezing: Stier

Welke bloem hoort bij jouw sterrenbeeld?

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing stier Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Stier

De zintuiglijke Stier. Je kan net zo hard genieten als dat je koppig bent. Een ultieme liefhebber van het goede leven. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: roos.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Alles wat met Stier wordt geassocieerd is oogstrelend, streelzacht en zoetgeurend - een traktatie voor de zintuigen. Als er een bloem is die al die kwaliteiten bezit, dan is het wel de roos, de stierbloem bij uitstek dus. Al sinds de Romeinse tijd symbool van de godin Venus, en nog steeds de bloem van de liefde. Een combinatie van echte hartstocht, oprechte intenties en loyaliteit, stuk voor stuk matches met het karakter van Stier. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden.

Illustraties: Nicola Kloosterman