Jouw astrologische bloemlezing: Kreeft

Welke bloem hoort bij jouw sterrenbeeld?

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing kreeft Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Kreeft

De Kreeft staat bekend als gevoelig en zorgzaam. Misschien heb je daarom altijd een fijne kring mensen om je heen. Je bent op je hoede en dat uit zich in voorzichtige beslissingen, zowel zakelijk als privé. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: dahlia.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Kreeft wordt vanwege zijn zorgzame karakter gezien als de moederlijkste van alle sterrenbeelden en altijd gelinkt aan de maan en aan ronde bloemen zoals de dahlia. Dahlia's zie je in alle mogelijke kleuren en vormen; ze kunnen effen van kleur zijn, maar ook fel met spikkels of streepjes, en de blaadjes zijn bijvoorbeeld rond, sprietig of opgerold. Maar allemaal zeggen ze: 'Voor altijd de jouwe'. De dahlia spreekt vertrouwen uit, is liefdevol, zacht en toegewijd. En dat past natuurlijk uitstekend bij die moederlijke Kreeft. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden.

Illustraties: Nicola Kloosterman