Harper's Bazaar houdt van bloemen

Spot de bloemen bij de Harper's Bazaar launch party

Maandag 25 augustus jl. werd modemagazine Harper's Bazaar gelanceerd in Nederland. Het van oorsprong Amerikaanse magazine - dat stamt uit1867 - wordt in Nederland geleid door voormalig ELLE hoofdredacteur Cécile Narinx. Zij proostte op de lancering van Harper's Bazaar in Nederland met de legendarische woorden "Why don't you have a ball!". Mooiwatbloemendoen.nl was van de partij!

Mooiwatbloemendoen.nl bij lancering Harper's Bazaar Nederland

Indrukwekkende bloemen

Mooiwatbloemendoen.nl en The Wunderkammer toverden de imposante achthoekige Marmeren Hal van het KIT om tot bloemenoase. Dahlia's, zonnebloemen, gladiolen en anthuriums: ze waren in stijl, passend bij de gelegenheid. Grote weelderige bloemen sierden de entree, de main hall, en zelfs de toiletten. Wel eens een BN'er een selfie zien maken voor de bloemen in het toilet? Zo imposant waren de stijlvolle bloeiers.

Cécile Narinx: "Why don't you have a ball!"

Bekijk de beelden

Was je er niet bij, maar wel benieuwd? Gastblogger Nice Nancy ging namens Mooiwatbloemendoen.nl naar de lancering en doet verslag op haar blog. Bekijk hieronder ook de video van de Bazaar launch party en spot de bijzondere bloemdecoraties, BN'ers en geniet van de overweldigende klanken van Paloma Faith. Om kippenvel van te krijgen.