Haal rust in huis met witte bloemen

Sereen wit brengt kalmte en positiviteit

Als er een kleur is die goed bij onze stemming past, dan is het wit wel. Wit van fris katoen, van lichte dagen, van een schone lei en een nieuw begin. Met hun kalme uitstraling brengen witte bloemen bovendien rust in je huis. Kijk maar!

Witte alstroemeria Mooiwatbloemendoen.nl

Deze witte showstoppers zijn nu goed te vinden bij je online bloemist:

 

Alstroemeria

Door eens niet te kiezen voor een afleidende felle kleur, ben je sneller geneigd om deze schoonheid eens goed van dichtbij te bewonderen. Het wit laat je bovendien nog eens rustig en dieeeeep ademhalen. En met haar symboliek van langdurige vriendschap heb je met een bos alstroemeria's een heel fijn cadeau in handen.

 


Tulp

Ja, ze zijn er in alle kleuren van de regenboog. Maar vandaag kiezen we voor witte tulpen. Omdat ze sereen de lucht inschieten en daarbij hun chique voorkomen niet verliezen. En kijk je tussen je wimpers door, dan zie je met een beetje fantasie sneeuwvlokken op stelen. 

 

 

 Freesia

Met haar frêle voorkomen en zachte parfum was de Freesia al geen schreeuwer, maar in het wit maakt de bloem helemaal een subtiel verschil in je huis. Loop je langs de Freesia, verwonder je dan over haar sierlijke vormen en laat de geur je even verstillen.


 

Anemoon

Het zachte wit van de crêpepapierachtige bloemblaadjes dat combineert met een stoer, zwart hartje: anemoon, aangenaam. Deze bloem staat synoniem voor 'Ik wil graag bij je zijn'. Dus geef haar d'r zin en haal een bos witte anemonen in huis. Zen in een vaas.


 

Lelie

Witte lelies staan voor zuiverheid. De bloem trekt op een subtiele manier aandacht met haar statige vorm en soms ook geur. De neutrale kleur geeft je bovendien een rustpunt in je uitzicht. Mindful eigenlijk zeg, die witte lelies.