Elle Bloemen: een fleurige bloemenbijlage

76 stijlvolle pagina's lente-explosie

Terwijl de lente zich opmaakt om je binnenkort naar buiten te flirten, staan de bloemen op papier al volop te stralen. Op 8 maart werd namelijk met bloeiende trots ELLE Flowers gelanceerd: een overdreven mooie bloemenexplosie die alle abonnees deze maand cadeau krijgen bij ELLE en ELLE Deco!

ELLE bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Bladeren door de lente

De kleurrijke botanische bijlage staat vol met zonopwekkende bloemenartikelen. Je ontdekt hoe je je interieur tot bloei kunt laten komen en hoe de natuur als inspiratiebron dient voor bloemige make-upideeën. Leer welk boeket je kiest voor liefdesbetuigingen, geheime boodschappen, felicitaties en condoleances. Vijf kunstenaars die gefascineerd zijn door de schoonheid van bloemen, laten hun werk zien. Zes kunstenaars lieten zich inspireren door de magnolia... met magnifieke resultaten. Je ziet de ranonkel, narcis, leeuwenbek en hyacint zoals je ze nog nooit gezien hebt. En drie bloemisten krijgen de vrije hand. Geïnspireerd? Maak de stukken thuis gewoon na, want er zit een stappenplan bij.

Heb je een abonnement op ELLE? Dan ligt de speciale bijlage 13 maart bij je op de mat. Heb je een abonnement op ELLE Deco, dan ontvang je hem op de eerste echte lentedag: 21 maart. Waarschijnlijk loop je direct naar buiten, door naar een zonnig voorjaarsterras, bloeiend park of weelderig bloemenweiland. De eerste lentestralen lezen stiekem met je mee.

Onderdompelen in het voorjaar

Wil je direct meer bloemen, kleuren en geuren? Dan lees je hier vast de mooiste lenteartikelen. Zo zorgt parfumontwerpster Sonia Constant dat je ineens heel anders naar geuren gaat ‘kijken’. Vul je je vazen met kleurrijke lentegeuren om het voorjaar in huis te openen. Of dompel je je in het verhaal van Daniël van Egmond die een rijdende bloemenwinkel heeft en daarnaast onder andere bloemen voor de paus en Máxima regelde. En je ontdekt buitengewone lentebloeiers die met plezier met je meegaan de tuin in of het balkon op voor een frisse neus. Ondertussen warmt de lente je favoriete plekjes op, zodat we over een paar maanden klaar zijn voor een zwoele zomer.