Een recept voor jouw Lievelingsbloemboeket

Vertel een verhaal met bloemen

Iedereen heeft een Lievelingsbloem. Omdat deze zo heerlijk geurt, mooi bloeit of je doet denken aan een bijzonder moment. Je koopt ze voor jezelf of geeft ze aan iemand die je lief hebt. Zomaar, of omdat er wel een heel speciale gelegenheid voor is. Wat voor Lievelingsboeket zou jij willen geven en aan wie? Om je een beetje op weg te helpen, delen we een boeketrecept met de lievelingsbloem anjer, roos en dahlia. 

Boeketrecept: anjer

In de ban van de anjer? Wij begrijpen de fascinatie wel. Deze ingetogen vintage bloem is verkrijgbaar in heerlijke pasteltinten en vormen met een natuurlijk verloop. Combineer verschillende soorten en kleuren met wat mint. Resultaat: een boeket die bijna te mooi is om weg te geven.

#EenAnjerVoorMijnKanjer #Geslaagd #Rijbewijs

Boeketrecept: roos

De roos is en blijft een klassieker. Geen andere bloem werd zo vaak bezongen. Vergroot je liefde voor 'de bloem van de liefde' door haar samen met hazelaarsblad, dille en eucalyptus in een boeket te binden. Kies je verschillende verschijningen van roos uit in 3 of 4 tinten, dan creëer je een bos met diepte. Probeer je ogen daar maar eens van af te houden.

#Bedankt #HandigeHarry #Buurman

Boeketrecept: dahlia

Go big or go home. Ja, met een dahliaboeket maak je een statement. Eentje die eer doet aan iemand met een kleurrijke persoonlijkheid en een energielevel van 'heb ik jou daar'. Kies vier bijzondere dahlia's uit en je boeket is klaar. Big is beautiful!

#Zomaar #OmdatIkVanJeHou #BFF

Hier vind je jouw lievelingsbloem

Laat je inspireren op onze website, maar neem vooral ook eens een kijkje bij een lokaal verkooppunt. Ga op je gevoel af! Vind je die mooi? De vorm, de kleur, de geur? Het verhaal dat een bloemist erover vertelt? Check, je hebt 'm gevonden. En wie weet dat er in de toekomst nog meer bijkomen.