Een anjer voor een kanjer

Een bedankje in boeketvorm

In je sociale kring zit vast en zeker een kanjer. Iemand die zijn sterke spierballen inzet en je helpt verhuizen, een slimme tante die samen met jou de inkomstenbelasting op orde brengt of een buurvrouw die op de katten past als je op vakantie bent. Ze doen het met liefde voor je en willen er – geen sprake van! – niets voor terug. Juist deze kanjers verdienen een boeket met anjers.

Anjers voor een kanjer Mooiwatbloemendoen.nl

Kanjers in alle soorten en maten

Het is fijn om wat voor iemand te kunnen doen. Vaak staan we er niet eens bij stil dat we een ander een groot plezier doen met een kleine moeite. Het aannemen van de pakketjes van de buren bijvoorbeeld, het uitlenen van je nét iets grotere auto of het uitwisselen van vakantietips. Het zijn vaak dezelfde mensen op wie je keer op keer kunt rekenen, tijd om ze uit het niets te overdonderen met een bedankje in boeketvorm.

Veelzijdige anjer

De anjer staat in mei op de bloemenagenda. Laat je inspireren door het boeketrecept met anjer in de hoofdrol of stel zelf iets samen met de bloem van de hartstocht. Er zijn talloze manieren om deze veelzijdige beauty te combineren, ze heeft namelijk tal van verschijningsvormen en is te koop in alle kleuren die je maar kunt bedenken. 

Win een anjerboeket voor een vrijwilliger

Leuk idee: zet vrijwilligers eens extra in het zonnetje. Ga naar de site van Mijn Bloemist en doe mee aan de Anjer voor mijn Kanjer-winactie. Of loop langs bij de bloemist en koop een (k)anjerboeket!