Dwars door de Kas 2018

Fiets of wandel door de Westlandse kassen

Altijd al een kijkje willen nemen in een kas? Dit is je kans! In het weekend van 9 en 10 juni 2018 openen de kassen in het Westland hun deuren en kun jij ontdekken hoe chrysanten, cactussen of komkommers eigenlijk worden grootgebracht. Deze unieke fiets- of wandeltocht brengt je via prachtige landschappen naar grote en kleine tuinbedrijven, waar medewerkers klaar staan om het hemd van het lijf gevraagd te worden. Dus: tijd om de wandelschoenen uit de kast te halen en je fietsbanden eens goed op te pompen, want Dwars door de Kas staat weer voor de deur!

Dwars door de Kas 2018 Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: ELLE Bloemen voor Mooiwatbloemendoen.nl

Net als voorgaande jaren is ook dit jaar hard gewerkt aan unieke fiets- en wandelroutes door de kassen. De tochten variëren tussen de 20 en 35 kilometer. Je kunt ze op eigen tempo afleggen. Handig om te weten: elke route is voorzien van een startpunt met een parkeerplaats in de buurt. Wel zo fijn dat je na zo'n energieke dag gelijk in je auto kunt ploffen.

SLAPEN TUSSEN DE KASSEN

Geen zin meer om te rijden? Of heb je nog niet alle kassen gezien? Blijf dan overnachten in het Westland! Nee, niet tussen de bloembollen in een kas, maar wel op een knusse camping bij de kust of in een hotelletje in het Westland. De ideale manier om deze dag nog bijzonderder te maken én om de volgende dag weer fris op de fiets te stappen. Je wordt immers wakker tussen de kassen. Meer weten over overnachten in het Westland? Kijk dan op bij de informatie op de site van Dwars door de Kas.

BESTEL JE TICKETS

Tickets kosten € 6,50 en daarmee kun je beide dagen deelnemen aan de fiets- en wandeltochten. Bestel nu je tickets en ga mee op dit originele avontuur!