Dipje? Vitamine bloem-complex!

Voor elke kwaal een boeket

Januari is niet de meest vrolijke en energierijke maand. Het lijkt hele dagen donker te zijn. En koud! Er zijn geen fijne vakanties in zicht en de decembermaand heeft zijn tol geeïst als je de status van je bankrekening en weegschaal bekijkt. Blegh.. Gelukkig is er voor alle januarikwalen een passend recept: vitamine bloem-complex! 

Vitamine bloem-complex Mooiwatbloemendoen.nl

Ontspanning

Relax een beetje. Je hoeft niet altijd "aan" te staan. Niet alles moet per se vandaag af. Start het nieuwe jaar gebalanceerd. Iets meer ontspanning dus. Ons voorschrift: een blauw/paars boeket met anemoon, orchidee, delphinium en dahlia. In huis nemen met vers water, ruik vervolgens drie keer per dag. Voel je je al tot rust komen?

 

Energie

Voel je je futloos? Geen zin om uit bed te komen? We kunnen het je niet kwalijk nemen. Helaas zit er niets anders op. Gun jezelf een energieboost in de vorm van een rood boeket met roos, anjer, gerbera en tulp. Zet deze oppepper in een mooie vaas met vers water en neem de geur van de bloemen tenminste driemaal daags op. Morgen als de wekker gaat, ben jij er klaar voor.


 

Blijdschap

De blues houden van januari. Maar daar zit jij natuurlijk helemaal niet op te wachten. Gooi er een geel boeket tegenaan met vrolijke bloemen als zonnebloem, tulp, craspedia en calla. Zo'n knaller in huis zorgt voor instant vrolijke gezichten. Mocht je het effect niet direct merken dan adviseren we je om drie keer per dag aan de bloemen te ruiken. Herhaal zolang nodig!