Dipje? Vitamine bloem-complex!

Voor elke kwaal een boeket

Januari is niet de meest vrolijke en energierijke maand. Het lijkt hele dagen donker te zijn. En koud! Gelukkig is er voor januari dipjes een passend recept: vitamine bloem-complex.

Ontspanning

Relax een beetje. Je hoeft niet altijd "aan" te staan. Niet alles moet per se vandaag af. Start het nieuwe jaar gebalanceerd. Iets meer ontspanning dus. Ons voorschrift: een blauw/paars boeket met anemoon, orchidee en delphinium. Voel je je al tot rust komen?


Energie

Voel je je futloos? Geen zin om uit bed te komen? We kunnen het je niet kwalijk nemen. Helaas zit er niets anders op. Gun jezelf een energieboost in de vorm van een rood boeket met roos, anjer, gerbera en tulp. Zet deze oppepper in een mooie vaas en je zal zien: wanneer de wekker morgen gaat, ben jij er klaar voor.


Blijdschap

De blues houden van januari. Maar daar zit jij natuurlijk helemaal niet op te wachten. Gooi er een geel boeket tegenaan met vrolijke bloemen als tulp, craspedia en calla. Zo'n knaller in huis zorgt voor instant vrolijke gezichten. Herhaal zolang nodig!