Deze bloem past bij jouw persoonlijkheid, lieve Maagd

Dit is de bloem die bij jouw sterrenbeeld past

Maagd: 24 augustus t/m 23 september

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing  Maagd Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Maagd

Maagd, jij staat bekend als perfectionist. Alles moet perfect en je slaapt niet voor het naar wens is. Diezelfde standaard houd je aan bij vrienden en familie. Ook word je graag uitgedaagd. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: alstroemeria.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Het teken Maagd heeft een duidelijke visuele stijl. Alles wat ermee geassocieerd wordt moet compact, netjes en delicaat zijn. De signature-kleur van Maagd bevindt zich in het spectrum van blauw tot violet en lila. Als bloem kan daar alleen maar de alstroemeria bij passen. Deze van oorsprong Zuid-Amerikaanse bloem, die ook wel Incalelie wordt genoemd, komt behalve in paars ook in wit, geel, rood, oranje en roze voor. En ondanks haar bescheiden formaat is de alstroemeria een opvallende verschijning waar elke Maagd zich graag mee zal identificeren. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden.

Illustraties: Nicola Kloosterman