De mooiste bloem- en plantpotten met tribe-vibe

Wonen & Afrika

Uit het continent Afrika is enorm veel inspiratie te halen om je huis mee aan te kleden. Als je oplet zie je hartstikke veel prints en materialen in de winkel die je doen denken aan Afrika. Een vrij gemakkelijke én leuke manier om dit werelddeel in je huis te integreren is in combinatie met bloemen en planten. 

De Hay tree trunk vaas is een vrolijke vaas in verschillende kleuren in de vorm van een boomstam. Met een beetje creativiteit zie je er ook een zebraprint in terug. Welke exotische schone mag in deze vaas? 


Je kunt er een mooie cactus in planten of gewoon de vuile was in opvangen. Hoe je deze Keniaanse rieten manden ook gebruikt, ze vrolijken de boel direct op. 


Rieten schalen maken een mooi kunstwerk aan de muur, maar kun je ook gebruiken om kleine plantjes in potjes op te zetten. Ga je voor extravagante kleuren of aardewerktinten?


De mooiste bloem- en plantpotten met tribe-vibe Mooiwatbloemendoen.nl

Even geen verse bloemen in huis? Met de ik-wil-dit-nú-hebben tilden leaf van Selamat Designs gaat geen enkele vaas ooit nog terug de kast in. 


De liefde voor bloemen en planten gaat niet over rozen. Huh wat? Nee, we bedoelen dat de liefde voor groen in huis best kan uitlopen tot een stevige verzameling aan schepjes, knipscharen, bloemencyclopedieën en gieters. Wil je ze uit het zicht? Dan ga je er toch bovenop zitten?


Kun je er niet genoeg van krijgen en wil je nóg een stapje verder? Een mooie Afrikaanse wallpaper op de muur maakt de tribe-vibe helemaal af!