De (bloemen)kroon op je bruiloft

Steel royaal & uitbundig de show

Op jouw bruiloft ben jij de koningin, de showstopper, de spotlight. Voel je vandaag maar eens (extra) prinses die naast haar prins in een witte bolide met lekker veel pk door de straten sjeest. In een prachtjurk natuurlijk en op je hoofd de bloemenkroon der bloemenkronen. Gezien zoals in de Vogue Nederland Royal Wedding Special.  

Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl

Graag geziene bruidsgast

Bloemenkronen zijn al jaren razend populair. We hebben ze in alle vormen en maten voorbij zien komen: boho chique, jaren '70 vibes, winterse, donkere tooien, abstracte creaties. Aangezien we er geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we de ultieme bloemenkroon gemaakt. Een statement piece geschikt voor een big wedding met Russische knipoog. Eentje die fashion icoon en designer Ulyana Sergeenko niet zou misstaan. 

Met deze hoofdtooi kan je iemand naar de kroon steken

More is more. Tenminste, in dit geval gaat dat zeker op. We nemen de meest uitbundige roze rozen, bloeiende witte pioenrozen, een gevlekte orchidee, pulsatilla, rododendron, gerafelde anjers en alle andere beauties die je maar kunt vinden. Zo'n uitbundig hoofddeksel heeft wel een behoorlijke basis nodig, zorg er dus voor dat het 'skelet' van de bloemenkroon sterk genoeg is. 

Rozen spreken boekdelen

Wist je dat alle verschillende kleuren rozen een eigen symboliek hebben? Rood staat natuurlijk voor liefde, wit voor waardigheid en reinheid en roze voor dankbaarheid. Een combinatie van witte en rode rozen spreekt de wens uit om voor altijd samen te zijn. En is dat niet precies waar het vandaag om draait?

Beeld: Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl