De amaryllis: feestbloem bij uitstek

Voor iedere sfeer de perfecte bloem

De amaryllis is dé feestbloem bij uitstek. Ze laat zich, met haar betoverende schoonheid, heel goed op diverse manieren stylen tot de gewenste sfeer. En denk dan niet alleen aan uitbundige rode amaryllissen; ingetogen witte amaryllissen doet het bijvoorbeeld ook heel goed. Laat je inspireren!

De amaryllis op sjiek

Deze maand staat bol van feest, glitter en glamour. En dat hoeft zich zeker niet te beperken tot je kleding en kapsel. Zet je ook bloemen in de kijker met een fijne creatie als deze. Hier gaat de amaryllis op sjiek in koper. Om door een ringetje te halen, toch?

De ‘eenvoudige’ amaryllis

Ga je meer voor eenvoud? Denk dan aan de amaryllis in rustige tinten. Met haar ingetogenheid kun je heel goed een 'eco luxe'-feestsfeer creëren. Plaats dit arrangement bijvoorbeeld op je eettafel en deze straalt direct stijlvolle klasse uit.De ‘eenvoudige’ amaryllis

Een ‘witte kerst' met de amaryllis

Droom je van een witte kerst? Ook dan is de amaryllis de perfecte keuze. Met een prachtig boeket van witte amaryllis met seringen en Magnolia heb je meteen de perfecte sfeer te pakken.

Een ‘witte kerst; met de amaryllis

Genoeg leuke ideeën voor de kerst!