Command Cupid

Cupido deelt namens jou rozen uit via Periscope

Deze Valentijnsdag laten we je ervaren wat voor plezier het geven van een bloem geeft. Onze hedendaagse Cupido heeft één doel: om jou te helpen met de liefde. Hij struint de straten van Parijs en Berlijn af, uitgerust met een hightech boog met smartphone met ingebouwde camera, en gaat daarmee op zoek naar jouw love-at-first-digital-sight.

Spot je een potentiële liefde via zijn camera? Command Cupid! Hij deelt ter plekke namens jou een roos uit aan jouw Valentijn of Valentina. En, het mooiste van alles, je ziet live hun reactie via Periscope. Laat je ons weten als deze actie een schot in de roos is en de liefde dankzij deze roos ontluikt in – never say never – een echte romance?

Cupido richt zijn rozenpijlen op 14 februari tussen 12.00 en 14.00 uur in Parijs (@CupidonConnecte op Periscope) en in Berlijn (@CommandCupid op Periscope). Dus volg dan onze livestream via Periscope. Bekijk hieronder alvast de video wat je kunt verwachten.


Zo deel je een roos uit

  • Download de Periscope app uit de Apple of Android app store.
  • Log in met je Twitter-account of met je mobiele nummer.
  • Maak een account aan.
  • Zoek @CommandCupid voor het event in Berlijn of @CupidonConnecté voor het event in Parijs.
  • Wanneer je live bent kun je direct het event live volgen.
  • Verzend een bericht of roos emoji om te “flirten”.

NB. Command Cupid probeert aan alle verzoeken die hij via Periscope binnenkrijgt te voldoen en mensen te verrassen met een roos. Bij extreme drukte kan het zijn dat hij niet aan iedereen een roos kan uitdelen waar mensen hun liefdespijlen op richten. 

Command Cupid Mooiwatbloemendoen.nl

Meer Valentijnstips

Zoek je de liefde liever iets dichter bij huis? Of heb je al een liefje op het oog die je wilt verrassen met Valentijn. Bekijk dan hier al onze Valentijnstips. Van rozenhangers tot lovefood. En als je Valentijn solo viert of hartzeer hebt, ook dan hebben we een fijn stukje leesvoer voor je.