In case of love at first sight, break glass

Valentijnsdag wordt dit jaar de meest romantische dag ooit!

Bloemen zijn nog altijd het meest romantische cadeau om te geven aan je Valentijn. Om op Valentijnsdag de liefde een handje te helpen, verspreiden we in Parijs en Amsterdam hele bijzondere emergency cases.

Amour in Parijs

We hebben Parijs – de stad van de liefde - volgehangen met In case of love emergency doosjes. Deze doosjes zijn gevuld met een rode roos; hét symbool van de liefde. Door het cellofaan te breken, kan de roos uit het doosje gehaald worden en instant de liefde verklaard worden. Ze hangen op plekken die bruisen van de romantiek: langs de Seine, Pont des Arts en onder de Eiffeltoren. Bekijk de video om te zien hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische dag ooit.

Lovetrain in Nederland

Ook in Nederland bieden we deze romantische hulpverlening aan. Met de emergency doosjes toveren we tientallen treinen om tot lovetrains. Vanuit station Amsterdam Centraal wordt de liefde verspreid door het land. Dus zit je vandaag in een trein en heb je de emergency box gespot? Duik eens niet in je telefoon, je boek of in dromenland, want misschien zit je wel tegenover de nieuwe liefde van je leven. Kijk maar eens goed. Acuut verliefd? Dan weet je wat je te doen staat; maak gebruik van de Emergency Box en verklaar ter plekke de liefde met de roos. En reis samen naar eindstation ‘Liefde’.

Deel een fotootje van je nieuwe liefde met ons via Facebook of stuur een Tweet met #incaseoflove.