Buitengewone lentebloeiers

Laat je bloemen van de natuur genieten

Steeds vaker loop je met je koffie of wijntje naar buiten. Even ontspannen op het terras of languit genieten van ELLE Flowers op het balkon. Zonde dat je boeketten dan vanachter het raam jaloers moeten toekijken. Zij mogen toch meegenieten... het is juist hun seizoen! Maak je bloemenverzamelingen blij en neem ze lekker mee de zon in.

Copyright: Blohm Ceramics

La flore au printemps_Lajoiedesfleurs.frBuitenboeketten

Wellicht is het net wat te veel om met je kop koffie in je hand en je blad onder je arm ook de megabossen te moeten uitlaten. Kies daarom voor de te schattige vaasjes van Blohm Ceramics of AR Ceramics. Een los bloemetje erin of een bonte verzameling… hier begint iets op te bloeien!


Uitstekend voorjaar

Vol lentekriebels kunnen zelfs de braafste bloemen niet recht blijven staan. Daarom steken ze uitbundig en vrolijk alle kanten op alsof ze nieuwsgierig om zich heen kijken. Kies voor de eigenwijze privéplekjes van E.F.Davies Clay of voor de Dancing Baby Octopus van Blohm Ceramics. Waarschijnlijk loopt deze tweede gewoon gezellig achter je aan naar buiten.


Beste bloemetje voor

 

Zet de bloemetjes dit jaar buiten met prachtprints. Dubbelop voorjaar! Draag de drukke prachtprint van Twin-Set of de romantische zoetigheid van Baum und Pferdgarten. Hallo seizoensstatement!