Boeketrecept: verwelkom de herfst

Lang leve een nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen geeft ruimte voor verandering. Het is weer tijd voor een andere tijdsbesteding, garderobe en niet te vergeten: voor andere boeketten! Omdat de natuur het aanbod bepaalt, zie je in de herfst andere bloemen bij je bloemist dan je afgelopen seizoen zag. Niet getreurd: de typische herfstbloemen doen zeker niet onder voor de zomerse toppers! Laat de herfst maar komen en haal dit prachtige herfstboeket in huis of trakteer iemand op zo’n geweldige bos.

Herfstboeketrecept Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met het herfstboeket, dus kies vooral voor de bloemen die jou een glimlach bezorgen! Wij kozen voor typische herfstbloemen in dito -kleuren. Het zijn:

Zo maak je het

Je kunt de bloemist vragen om aan de slag te gaan met jouw ingrediëntenlijstje, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. En wat de vaas betreft? Deze herfst ga je natuurlijk, geheel volgens de stijltrend van dit seizoen, voor een geupcycled exemplaar. En als het even kan, dan geef je ook je bloemen een tweede leven

Ook het nieuwe seizoen ingeluid met bloemen? We zijn benieuwd naar jouw herfstboeket! Deel ‘m met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.