Boeketrecept: paasboeket vol lentebloemen

Een pronkstuk op je paastafel
Geschatte leestijd: 2 minuten

Zet deze Pasen niet alleen een heerlijk paasontbijt, maar ook lentekriebels op tafel! Hoe je dat doet? Met een boeket vol lentebloemen natuurlijk! Lees snel verder en ontdek wat je nodig hebt voor dit ultieme paasboeket. Want zeg nou zelf: jouw paastafel verdient toch ook zo’n pronkstuk?

paasboeket met lentebloemen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Floraal feestje

Met dit boeket zorg je gegarandeerd voor een floraal feestje. En na de paasdagen kun je er ook nog lekker van genieten. Vier je de paasdagen bij vrienden of familie? Dan is dit heerlijke boeket vast en zeker ook enorm welkom. Ontdek hieronder wat je nodig hebt!

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Het makkelijkste is om je bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het bovenstaande ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te laten maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Hier leggen we je uit hoe je zelf een boeket draait.

Meer (paas)inspiratie

Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken om van Pasen een floraal feestje te maken? Bekijk dat het volledige paasdossier vol leuke tips en DIY's! Maak bijvoorbeeld een bloemendiadeem met hazenorenplak lentebloeiers op eieren, of zet de natuur op tafel met een boomstam-etagère. Of maak een floraal paasmenu en decoreer je paastafel met je favoriete lentebloemen in frêle eierschaalvaasjes. Deel je jouw paascreaties met ons via Instagram of Facebook, met de hashtag #mooiwatbloemendoen?

paasboeket lentebloemen