Boeketrecept: geef januari kleur met tulpen

Een bont boeket om de boel mee wakker te schudden

Buiten is het grauw, koud en donker. Geen enkele feestdag meer in het verschiet, geen zon om je aan op te warmen en dat forensen in het donker hebben we nu ook wel gehad. Zet de algehele malaise een hak met een spectaculair tulpenboeket vol kleur om de boel flink mee wakker te schudden. 

Tulp Boeket Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Trek je parka aan en trotseer de kou en ijzel op weg naar de bloemist. Bedenk onderweg welke kleuren de sombere stemming wat kan opvrolijken in huis. Wij kozen voor een knallende combi van oranje tulpen met het blauw en paars van hyacint en sneeuwbal. Afgemaakt met lieflijk gekleurde narcis en grasjes. Hallo opfleurboeket! 

Eigenzinnig boeket

Het boeket vol hoogteverschillen komt het meest tot zijn recht in een boerse vaas. Het hoeft allemaal niet zo netjes en strak, dus geen nood als de tulpen zachtjes doorgroeien en rare kronkels vormen. 

(Shop)tips

Krijg je er geen genoeg van? Bekijk al onze verzorgingstips voor de tulp in de bloemenwijzer. En aangezien het buiten toch niet al te best is, hebben we ook een aantal mooie tulpenvazen voor je gevonden die je vanonder je warme dekentje op de bank kunt bestellen.