Boeketrecept: bruidsboeket voor de lente

Springerige lentebloemen in jubelstemming

Of je nou groots uitpakt of toch kiest voor een intieme ceremonie: op je bruiloft zijn bloemen graag getuigen. Blije getuigen zelfs! In dit boeketrecept draait het daarom allemaal om een vrolijk, los lenteboeket voor jouw huwelijksdag.

Bruidsboeket lentebruiloft Mooiwatbloemendoen.nl

Springende, stralende en reikhalzende bloemen

Jubelstemming, zo kun je de gemoedstoestand van dit bruidsboeket het beste omschrijven. Met bloemen die springen, stralen en reikhalzend uitkijken naar dat ene moment waarop jij ja zegt. 

Deze bloemen heb je nodig:

Schoonheid in vorm en kleur

De schoonheid van dit boeket zit 'm niet alleen in de losse vorm waarin het is gebonden, ook de kleuren en de vormen van de afzonderlijke bloemen dragen bij aan de feestvreugde. Zo is een witte basis verre van eentonig door de verschillende vormen van de anemoon, Lathyrus en Delphinium. En vul je dit aan met eigenwijze, oranje ranonkels en roze-gele tulpen, dan krijgt het hele boeket een zweempje kleur en blijdschap. Precies genoeg om op te vallen, zonder de show helemaal te stelen. Want dat mag het bruidspaar doen vandaag.

Meer lentebruiloftinspiratie?

Voor nog meer ja-nu-wil-ik-ook-inspiratie lees je ons artikel over de ultieme lentebruiloft of bekijk je ons Pinterest-board over trouwen.

Credits

Foto: Elizabeth Anne Designs