Boeketrecept: bruidsboeket vol blauwe trouw

Winters en modern met een knipoog naar traditie

Ook bij een winterbruiloft valt er op floraal gebied nog van alles te kiezen. Met een roomwit bruidsboeket vol vergrijsd groen en een blauwe touch verras je je aanstaande en draag je een blauwe traditie dicht bij je hart.

Recept voor een winters bruidsboeket Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Sue Moodie Photography

Oud, nieuw, geleend en blauw

'Something old, something new, something borrowed, something blue'. Misschien ken je deze Victoriaanse traditie wel, die staat voor geluk op je huwelijksdag. Een mooie gedachte waardoor je tijdens je bruiloft ook iets van anderen met je mee kunt dragen. De trouwoorbellen van je moeder, de nieuwe trouwring die je partner straks om je vinger schuift, of een wit jasje van nepbont van je bestie. Het is tenslotte winter. Het blauw komt terug in je bruidsboeket, in de gedaante van blauwe distel. De romeinen waren er al van overtuigd dat deze kleur staat voor trouw, liefde en puurheid, dus deze blauwe beauty wil je er echt bij hebben op je bruiloft.

Deze bloemen heb je nodig:

Geef het door

Mooi idee: om na je huwelijksdag je bruidsboeket te laten drogen en de blauwe distels aan een vriendin te geven met trouwplannen. Blauw, oud en geleend: als dát geen geluk brengt! Of tip haar ons Pinterest board over trouwen.

Credits

Foto: Sue Moodie Photography 
Bloemen: Floral Architects