Boek een MR.LILIUM Shave bij New York Barbershop

Geef 'm aan jezelf of je vent cadeau
Geschatte leestijd: 2 minuten

In de maand juni zetten we de lelie in de schijnwerpers. Als ode aan de lelie heeft Mooiwatbloemendoen.nl een scheerzeep ontwikkeld, genaamd MR.LILIUM. Dit is een exclusieve en natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie. De MR.LILIUM Shave staat in juni op het menu van de Rotterdamse New York Barbershop. Boek een behandeling voor jezelf of verwen je vent. Hint: Vaderdag...

Scheerzeep met lelies?

Jazeker! De lelie is de perfecte basis voor een scheerzeep. Al in de oudheid bereidde men namelijk oliën en zalven met de bloemblaadjes van de witte Madonna lelie (Lilium Candidium) die van origine een helende en desinfecterende werking heeft. Een afstammeling van deze oer-lelie is gebruikt als hoofdbestanddeel voor MR.LILIUM

Over New York Barbershop

Boek in juni een exclusieve MR.LILIUM Shave bij New York Barbershop. Deze "men's only"  barbershop is gevestigd bij het hotel/restaurant New York in Rotterdam. In 2013 kwam deze barbershop veelvulig in het nieuws; zij knipten de dandy coupe van voetballer en stijlicoon Graziano Pellè. Volwassen mannen en jonge jongens gingen prat voor de Clark Gable-coupe. Desondanks vaart deze shop niet op (hipster)trends en hypes. Ze bestaan al sinds 1884 en zijn een familiebedrijf sindsdien. 

Zo boek je een MR.LILIUM Shave

Bel voor een afspraak naar de New York Barbershop via het telefoonnummer 010 - 4853196 en geef aan dat je een MR.LILIUM Shave wilt boeken in juni. De kosten voor een behandeling bedragen 42,50 euro. Hiervoor wordt je (man) een half uur verwend.

Openingstijden: dinsdag 9.00 - 18.00 uur, woensdag 09.00 - 18.00 uur, donderdag 09.00 - 18.00 uur, vrijdag 09.00 - 18.00 uur, zaterdag 09.00 - 16.00 uur.