Bloementips voor Roze Zaterdag 2017

Vier liefde, blijdschap en bloemen

Op zaterdag 24 juni 2017 wordt de 40ste Roze Zaterdag gehouden in ’s-Hertogenbosch. Een mooie dag om de liefde te vieren! Wij geven je alvast wat tips waarmee je die zaterdag nog een beetje extra roze kleurt.

Pioenroos Mooiwatbloemendoen.nl

Of je Roze Zaterdag nou in Den Bosch viert of niet, het is een mooie aanleiding om wat liefde rond te strooien en je huis in roze te hullen. Dat is niet alleen een feestje voor je ogen, maar ook je neus wordt er blij van. Daarom hieronder 5 roze toppers voor een vrolijke, Roze Zaterdag.

Pioenroos

Krijg je er ooit genoeg van? Waarschijnlijk niet. Haal ze dus snel in huis, die pioenrozen want voor je roze kunt zeggen zijn ze alweer verdwenen. En moet je een jaar wachten op deze roze bollen met eindeloos veel bloemblaadjes en een zoete geur.


 

Roos

Vier je de liefde, dan staat de roos zeker op de gastenlijst. Roze rozen staan symbool voor geluk, dus nodig ze uit als boeket of laat een losse, lange roos de roze show stelen in een simpel flesje. Uitgebloeid? Met de binnenste, nog mooie bloemblaadjes, versier je het kussen van je lief voor een florale Ik hou van jou.


 

Hortensia

De kleuren van de hortensia symboliseren liefde, harmonie en vrede. Kan het toepasselijker op 24 juni? Qua vorm valt de hortensia ook op, dit is niet bepaald een muurbloempje. Tel daarbij de overvloed aan kleine roze bloemblaadjes op en het feest kan beginnen.


 

Anjer

De anjer staat symbool voor hartstocht, verlangen en romantiek. Dan hoeven we verder eigenlijk niets meer uit te leggen toch? Behalve dan dat je de bloem in zacht- maar ook felroze kunt vinden bij je bloemist en dat sommige soorten anjers ook nog eens heel lekker ruiken.


 

Orchidee

Wat maakt een leuk feestje een heel leuk feestje? Een snufje uitbundigheid. Die neemt de orchidee dan ook mee op 24 juni. Je kunt kiezen uit ontelbare soorten, met tropische uitstraling en dito feestmentaliteit. Qua kleursuggestie zeggen we... roze!


Heb jij nog meer suggesties voor ideale #rozezaterdag bloemen? Laat het ons zien op Facebook.