Bloemen voor je telefoon

Voor bloeiende gesprekken

We omringen onszelf graag met bloemen. Ze maken ons blij, ons huis mooier en ze ruiken oh zo lekker. Logisch dat we dat heerlijke gevoel zo lang mogelijk bij ons willen dragen. En wat heb je nu altijd bij je? En check je wel 30 keer op een dag? Juist. Tijd om je telefoon in een bloemenjasje te hijsen. 

Op de verlanglijst

Als het om telefoonhoesjes gaat, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je hebt hoesjes van 10 tot 250 euro, maar net wat de gek ervoor geeft. Deze hoesjes staan in ieder geval op ons verlanglijstje:

 

Gucci

Je moet even in de buidel tasten, maar dan heb je wel wat. Dit hoesje is prachtig gedecoreerd op een manier dat je doet denken aan grootmoeders koffie- en theeblikken.


Floral Frenzy

Zoet, zoeter, zoetst. Zachte kleuren, prachtige waterverf illustraties en een kleurrijk boeket. Dat is dit wannahave telefoonhoesje in een notendop.


Stoere twist

Wie zegt dat een telefoonhoesje geen kunstwerkje mag zijn? Juist, niemand! Deze hoes geeft met haar pittige kleuren een stoere twist aan een floral design. Een kunstwerkje voor je telefoon!


Rifle Paper Co

Vind je het zonde om de kleur van je telefoon te verbergen? Kies dan voor dit kleurrijke, transparante hoesje met bloemenprint van Riflepaperco.


Vintage bloemen

Gaat jouw hart sneller kloppen van vintage? Combineer het oude met het nieuwe! Dit hippe hoesje met vintage bloemendesign is helemaal aan jou besteed.