Bezorg je moeder een bloemovergoten Moederdag

5 actieve cadeautips voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Heb jij al bedacht hoe je jouw moeder gaat vertellen dat zij de liefste moeder is van de hele wereld? Met een ontbijtje op bed misschien? Of een schitterend boeket met haar lievelingsbloemen? Beide heel leuk, maar is het niet nóg leuker om haar te verrassen met een bloemig dagje uit? Precies, dat dachten wij dus ook. Daarom hebben we de 5 leukste uitjes voor je op een rijtje gezet, het enige wat jij nog hoeft te doen is er een uitkiezen en je moeder verrassen. Happy moederdag!

Moederdag 2018 Mooiwatbloemendoen.nl

1. Keukenhof

Ga samen met je moeder een dagje bloemen spotten in de Keukenhof! Slenter arm in arm tussen de ontelbare bloemen door en laat jullie ogen genieten van de natuur die zich op haar mooist laat zien. Daal neer op een van de vele bankjes, geniet van het uitzicht en de muziek en neem even de tijd om heerlijk met je moeder bij te kletsen. 


2. Bloemschikcursus

Hoe leuk is het om samen met je moeder een bloemschikcursus te volgen, zodat jullie voortaan jaloersmakend mooie boeketten kunnen maken! Zeke weten dat er bij jullie nooit meer een bloem verveeld over de vaasrand zal hangen. Meerdere bedrijven bieden een bloemschikcursus aan, bijvoorbeeld Groei & Bloei en Bloem & Lifestyle


3. Workshop plantenverzorging van Mama Botanica

Heeft jouw moeder moeite moet planten verzorgen? Maak haar dan blij met een workshop plantenverzorging van botanische Instagramheldin Mama Botanica. Deze vrolijke Amsterdamse meid legt op een enthousiaste en duidelijke manier uit hoe je planten moet verzorgen én verstekken, zodat jouw moeder nooit meer een plant hoeft laten dood te gaan. Fijn hè? Kijk op haar site voor beschikbare data en locaties.  


4. Nationale zomerbloemententoonstelling

We horen je denken en ja, we weten dat het nog de hele zomer duurt voordat het zover is, maar wij vinden dat je je moeder ook een cadeau in de toekomst mag geven als dit cadeau origineel en superleuk is. En dat is een bezoek aan de Nationale Zomerbloemententoonstelling! Dit jaar zijn de zomerkanjers themabloem. Wil je je moeder verrassen met die originele cadeau, geef haar dan een kanjerboeket cadeau en zeg dat ze de eerste week van september vrij moet houden. 


5. High tea met bloemen in eigen tuin

Wil je het om wat voor reden dan ook liever niet de deur uit, tover dan in eigen tuin een fleurige en feestelijke high tea! Koop lekkere hapjes en drankjes en versier je tuin of balkon met de mooiste lievelingsbloemen van je moeder. Makkelijk, lekker én de ideale manier om een gezellige dag vol quality time met je moeder te hebben.