Ben jij een Boogschutter? Dan is dit jouw bloemenhoroscoop

Welke bloem hoort bij jouw sterrenbeeld?

Boogschutter: 23 november t/m 22 december

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing boogschutter Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Boogschutter

Boogschutter, jij ziet overal het positieve van in. Je bent een doener en weet eigenlijk overal wel iets van af. Verliefd word je graag en gemakkelijk. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: strelitzia.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Boogschutter is het teken van de reiziger, die er altijd voor in is om nieuwe plekken te ontdekken en zijn pijlen, die symbool staan voor zijn ideeën en zijn verlangen naar kennis, nog hoger te richten. Strelitzia - ook wel paradijsvogelbloem - oogt alsof ze een knop vol vlamkleurige pijlpunten heeft, maar in werkelijkheid zijn dat haar blaadjes. Andere delen van de bloem zijn groen-blauw, de kleur die geassocieerd wordt met Boogschutters heersende planeet Jupiter. De oogstrelende Strelitzia is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika, maar geheel Boogschutter-eigen, verovert ze nu de rest van de wereld. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden: Waterman, Vissen, Stier, Tweelingen, Ram, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Kreeft, Steenbok

Illustraties: Nicola Kloosterman