And the winner is...

Weet je nog dat we op zoek waren naar illustratie talenten tijdens het Snor festival? Nou, die hebben we gevonden.

De opdracht luidde: “Pak 5 van je beste illustraties in en zorg dat je ze tussen 15:00 en 16:00 uur laat zien aan de art-directors van Studio 100% (o.a. Flow, Happinez en de boeken van Snor). Je krijgt er direct feedback op en uit de beste 5 kiest Mooiwatbloemendoen.nl uiteindelijk een winnaar die een echte opdracht in de wacht sleept: het illustreren van een gedicht dat als Bloemlezing wordt gepubliceerd via Mooiwatbloemendoen.nl en via De Wereld van Snor ook de wereld wordt ingeslingerd.”

De art-directors van Studio 100% hebben maar liefst 12 illustratoren mogen verwelkomen die allemaal hun beste werk hebben geshowed. Ben je benieuwd naar de top 5? Die kun je vinden op de site van De wereld van SNOR. Er kan er natuurlijk maar 1 de opdracht in de wacht slepen! We houden jullie niet langer in spanning!

De winnaar van de illustratie opdracht is geworden…..

Vera Bertens Mooiwatbloemendoen.nlVera Bertens. Vera is het creatief brein van Franje Design, dol op lama’s en de ‘American fifties’ en ze combineert in haar illustraties de leukste dingen met elkaar waardoor hele bijzondere kunstwerkjes ontstaan.

Vera & Bloemen: "Een vaas verse bloemen in huis is voor mij echt een verrijking van mijn interieur en voor mijn stemming. Bloemen maken me blij! Het mooiste aan ze vind ik de kleuren en vormen, vaak denk ik.. Hoe krijgt moeder natuur het zo toch verzonnen? Ik sta versteld van de geheel eigen uitstraling die elke bloemsoort heeft. Eigenlijk is er bij elk gevoel wel een passende bloem te vinden."

 

Wij zijn heel benieuwd wat ze voor onze volgende bloemlezing gaat creëren. Nieuwsgierig geworden? We verklappen je alvast dat het deze keer over de Lisianthus gaat!