10 mini vazen voor prachtbloemen

Kleine vaas, groots resultaat

Een boeket staat prachtig, maar heb je er weleens aan gedacht om losse bloemen je huis op te laten fleuren? Natuurlijk ieder in een mooie mini vaas. Wij hebben 10 van deze vazen op een rijtje gezet:

BACK TO NATURE

Voor dit handgeblazen vaasje (Glasilium heet-ie) werden enkel natuurlijke materialen gebruikt, zoals koper, kurk en glas. Glasilium is verkrijgbaar in 3 formaten, vanaf 9cm.

 

 

 

 

REAGEERBUISBLOEM

Inspiratie voor deze wandvaas haalde ontwerpersduo Van Tjalle en Jasper uit reageerbuisjes. Het resultaat is een wandvaas van glas, verkrijgbaar in drie kleuren spiegelglas.


KLEURRIJKE EYECATCHER

Blaas lege plastic flessen nieuw leven in met deze papieren hoes van Octaevo. Je plaatst ‘m gemakkelijk over een fles en voilà: a vase is born. 
 

KUNST AAN DE MUUR

Maak van een bloem een kunstwerkje; hang ‘m aan de muur! Bijvoorbeeld in deze beauty, gemaakt van onbewerkt porselein.PORSELEIN, KOPER & KURK

Dit porseleinen vaasje met details van koper en kurk doet het goed in z’n eentje, maar ook in een groep. Gebruik verschillende soorten bloemen om jouw bloemen-oase te creëren.

RECYCLE VAASJE

De recycle vaasjes van Studio Harm en Elke zijn gemaakt van gerecycled porselein en variëren daarom wat in kleur. Een enkele bloem komt er ook goed tot in z’n recht!

 

 ZONDER STEKELTJES

Voor wie geen echte cactus in huis wilt, zijn deze niet-prikkende cactus vazen van Serax een uitkomst. Leuk met én zonder bloem.

POL(E) POSITION

Een kleurig detail voor aan de muur: deze POL wandvaas met een bloem. Hang er één op of maak een compositie met meerdere wandvazen. Mooi!

DESIGN & ELEGANTIE

Leuk voor op het nachtkastje: deze design Stem vaas van Menu. Hij is gemaakt van messing en ademt elegantie. Een mooie plek voor een lange bloem.

BLOEMENMUUR

Schroef de houdertjes in de muur, vul de flesjes met water en steek er bloemen in. Et voilà: jouw eigen bloemenmuur. Deze wandvaasjes worden verkocht als set van 3.

Heb jij thuis een mooie mini vaas? Deel ‘m op Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen.